9 Ιανουαρίου, 2016

Σεμινάρια

Τα βίντεο/σεμινάρια μπορείς να τα προμηθευτείς,

και καθένα ξεχωριστά, και ολόκληρη τη σειρά

ΠΑΙΡΝΕΙΣ: 33 βίντεο-μαθήματα > 666 ώρες εκπαιδευτικές
ΔΩΣΑΜΕ: 3333 ώρες εγγραφή > 2000+ ημέρες εμπειρίας

(δες την ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο τέλος της σελίδας)

Slide1Στο πρώτο μάθημα/σεμινάριο θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες της μορφοποίησης κειμένων και της σελιδοποίησης. 

  • Η Amazon -αλλά και οι περισσότερες εταιρίες/πλατφόρμες αυτοέκδοσης που χρησιμοποιούν και το MOBI format, δλδ. το format της Amazon- έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο “στήσιμο” των σελίδων των ηλεκτρονικών βιβλίων που θα δεχτεί να ανεβάσει στο Διαδικτυακό βιβλιοπωλείο της.
  • Από την άλλη, η CreateSpace, αλλά και οι περισσότερες πλατφόρμες που ασχολούνται με την “Εκτύπωση κατά Παραγγελία” (Print on Demand) συστήνουν συγκεκριμένες ρυθμίσεις και επεξεργασία των αρχείων (word, PDF…) που προορίζονται για έντυπη έκδοση.
  • Η σελιδοποίηση, παρότι κάποιοι νομίζουν πως είναι η ίδια διαδικασία με αυτή της μορφοποίησης, έχει να κάνει με το design των σελίδων, σε σχέση με τα κείμενα, τις εικόνες  και τα στοιχεία πολυμέσων που χρησιμοποιούνται σε ένα βιβλίο.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 39€
Η δημιουργία εξώφυλλων για τα βιβλία είναι μία αρκετά δαπανηρή εργασία! Στο δεύτερο μάθημα/σεμινάριο θα μπορέσεις να μάθεις ΠΩΣ να κατασκευάζεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ εξώφυλλα, και μάλιστα με διάφορους τρόπους και προγράμματα.

   • Ο κειμενογράφος Microsoft Word, εκτός από επεξεργασία κειμένων, είναι και ένα ΑΡΙΣΤΟ πρόγραμμα κατασκευής εξώφυλλων, διαδικασία που θα αναλύσουμε.
   • Το GIMP είναι το διασημότερο “υποκατάστατο” του πασίγνωστου εργαλείου επεξεργασίας εικόνας Adobe PhotoShop, και είναι και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
   • Το INKSCAPE είναι επίσης ο καλύτερος ΔΩΡΕΑΝ αντικαταστάτης του Adobe Illustrator. Με το inkscape, η κατασκευή εντυπωσιακών εξώφυλλων γίνεται παιχνιδάκι…
   • Τέλος, θα μάθεις την δημιουργία τρισδιάστατων εξώφυλλων & τίτλων για τα βιβλία σου, καθώς και πως να εγκαταστήσεις Ελληνικές γραμματοσειρές στον υπολογιστή.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 59€
Slide3Το να κατασκευαστεί μία πραγματικά ΚΑΛΗ ιστοσελίδα είναι τέχνη. Η δημιουργία της , σίγουρα χρειάζεται κάποιον ειδικό και έμπειρο web designer, καθώς και αρκετές εκατοντάδες -έως και χιλιάδες- ευρώ.

Στο τρίτο μάθημα/σεμινάριο θα μάθεις πως να κατασκευάζεις τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ιστοσελίδες, εύκολα, γρήγορα, και προπάντων δωρεάν. Η καλύτερη πλατφόρμα εδώ και χρόνια (με το 70% της αγοράς) είναι η πασίγνωστη WordPress. Με την χρήση αυτής της πλατφόρμας, εκτός της προσωπικής σου προβολής και των βιβλίων σου, θα μάθεις πως να φτιάξεις το δικό σου FORUM αλλά και το δικό σου ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ!!!

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 75€

4Στον παγκόσμιο και αχανή χώρο του διαδικτύου οι εταιρίες/πλατφόρμες που έχει να επιλέξει ο επίδοξος αυτοεκδότης/συγγραφέας είναι πολλές, και για τα ψηφιακά και για τα έντυπα βιβλία του.

Τις καλύτερες (ξένες) από αυτές, θα τις μάθεις μέσα από το τέταρτο μάθημα/σεμινάριο. Αλλά και κάποιες Ελληνικές που προτείνω, αν και περισσότερο τον ρόλο ενός απλού τυπογραφείου παίζουν οι περισσότερες. Αυτό, γιατί, πρώτον, η μέθοδος “Εκτύπωση κατά Παραγγελία” ή “Print on Demand” δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί στη χώρα μας, και δεύτερον, όσες αυθαίρετα ονομάζουν τις μεθόδους τους με τον όρο “Print on Demand”, εννοούν το να επιφορτισθεί ο κάθε συγγραφέας το κόστος της ΟΛΗΣ διαδικασίας και να παραγγέλνει πάντα πολλά περισσότερα από το ένα (1) αντίτυπο, δυνατότητα που παρέχεται στην πραγματική Print on Demand (ΔΛΔ. εκτύπωση και αποστολή παγκοσμίως ΕΝΟΣ βιβλίου στον ΕΝΑΝ πελάτη, Ή/ΚΑΙ παραγγελία περισσοτέρων βιβλίων για διανομή/πώληση από τον ΙΔΙΟ τον συγγραφέα).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 29€

Slide5Οι τεχνικές, οι μέθοδοι και οι στρατηγικές που δύναται να ακολουθήσει ο μοντέρνος συγγραφέας/αυτοεκδότης είναι ατελείωτες!!

Η διαδικασία πώλησης ενός βιβλίου δεν διαφέρει σχεδόν σε τίποτα από τη διαδικασία πώλησης ενός οποιουδήποτε άλλου προϊόντος, φυσικού ή ψηφιακού.
Οι παρουσιάσεις, τα προωθητικά βίντεο, αλλά και τα τηλε-σεμινάρια, είναι κάποια από τα βασικότερα και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ εργαλεία του σημερινού ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Στο πέμπτο μάθημα/σεμινάριο θα μάθεις την χρήση αυτών ακριβώς των τριών υπερ-εργαλείων!!!

 

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 59€

Μάθηματα 6Μία ακόμα βιομηχανία ψηφιακών βιβλίων -και μάλιστα ραγδαία αναπτυσσόμενη- είναι τα “ΗΧΟ-ΒΙΒΛΙΑ” ή “Ηχητικά Βιβλία” ή “Ηχογραφημένα Βιβλία”. Η γνωστότερη ονομασία τους βέβαια είναι της Αγγλικής γλώσσας, τα AUDIOBOOKS.

Η δημιουργία ενός ηχογραφημένου βιβλίου σχετίζεται με την επιστήμη της ΗΧΗΤΙΚΗΣ. Παρά ταύτα, δεν είναι πλέον καθόλου δύσκολο, ακόμα και για έναν άσχετο με τα περί ήχου και ηχογράφησης, να καταφέρει να μετατρέψει εντελώς ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ τα ηλεκτρονικά ή έντυπα βιβλία του σε αξιοπρεπέστατα AUDIOBOOKS. Στο έκτο μάθημα/σεμινάριο θα μάθεις ακριβώς τους τρόπους, τις δωρεάν πηγές έτοιμων ήχων, αλλά και τα δωρεάν προγράμματα (και τη χρήση τους) με τα οποία θα καταφέρεις να δημιουργήσεις τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ Ηχο-Βιβλία!!!

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 39€

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 

Προμηθεύσου ΣΗΜΕΡΑ και για περιορισμένο χρόνο
ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη σειρά μαθημάτων/σεμιναρίων
σε προνομιακή τιμή, με έκπτωση 70%!!!

ΠΑΙΡΝΕΙΣ: 33 βίντεο-μαθήματα > 666 ώρες εκπαιδευτικές
ΔΩΣΑΜΕ: 3333 ώρες εγγραφή > 1111 ημέρες εμπειρίας+

PAYPAL BUTTON 99€

iconΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

 

Μαζί με την πλήρη σειρά των σεμιναρίων Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΕΚΔΟΣΗΣ,

θα αποκτήσεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και τα 7 bonuses !!!

που σου προσφέρει η “Διαδικτυακή Αυτοέκδοση” 

Bonuses

 

         ΚΑΤΕΒΑΣΕ   ΔΩΡΕΑΝ
ΤΟ
 BONUS WEBINAR 

special-bonuspay

↓